Mijn naam is Linda Schiphorst. Getrouwd met Marcel, samen hebben we een leuk gezin met onze kinderen.

Mijn grote vriend en maatje is Sjalom

een brave ruin van 20 jaar. Hij is mijn co partner in het coachen. 

Mijn hele leven zit ik al in de ponys en paarden. Eerst op de manege daarna verzorg pony's. En ponyclub. En al snel ging ik richting de paarden om fanatiek de sport te beoefenen. Heb met meerdere paarden veel concoursen gereden. Z1 dressuur gereden in 2011 En in 2012 ben ik gestopt met het fanatieke wedstrijden rijden en rijdt nog wel heerlijke buitenritten en houd me bezig met de training van de paarden voor onze dochter.

Door een ernstig auto ongeluk in 99, zijn we ons 1e kindje verloren. De wereld stond op zijn kop. Om mijn leven weer op te kunnen pakken heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd om mijn leven weer op de rit te krijgen .mijn Orun opleiding had ik al gedaan om rijles te kunnen geven.

Tussen alles door en om mezelf niet alleen te laten overleven maar ook weer gewoon leven,  heb ik coaching gevolgd bij HBO Coach4all van E. Rensen.  Daar leerde ik de technieken NEI en NLP ook kwam ik er achter dat ik met mijn paarden wilde samen werken. En heb ik een nieuw traject gevolgd. Ook heb ik de boeken gelezen van Linda Kohanov en herkende daar heel veel in. Zo ben  ik zelf gecoached door Nadia Claasen e.a en heb een heel mooi proces door lopen om zelf mensen te gaan helpen met hun processen en hulpvragen. Dit doe ik nu al sinds 2011.

Ondertussen ook Diploma Coaching( 16) en FSA 1Freestyle Instructeur behaald bij E. Voest.(18)

2020 ben ik bezig met Medische Basis Kennis voor het CPION register

Nobco   geregistreerd.