Mijn naam is Linda Schiphorst. Getrouwd met Marcel, samen hebben we een leuk gezin met onze kinderen.

 

Mijn grote vriend en maatje is Sjalom

een brave ruin van 24 jaar hij is bij ons geboren. Hij is mijn co partner in het coachen. 

Mijn hele leven zit ik al in de pony"s en paarden. Eerst op de manege daarna verzorg pony's. En ponyclub. En al snel ging ik richting de paarden om fanatiek de sport te beoefenen. Heb met meerdere paarden veel concoursen gereden. Z1 dressuur gereden de laatste jaren En in 2012 ben ik gestopt met het fanatieke wedstrijden rijden en rijdt nog wel heerlijke buitenritten houd me vooral bezig met trainingen van paarden.

Door een ernstig auto ongeluk in 99, zijn we ons 1e kindje verloren. De wereld stond op zijn kop. Om mijn leven weer op te kunnen pakken heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd om mijn leven weer op de rit te krijgen , mijn Orun opleiding had ik al gedaan om rijles te kunnen geven.

Tussen alles door en om mezelf niet alleen te laten overleven maar ook weer gewoon leven,  heb ik coaching gevolgd bij HBO Coach4all van E. Rensen.  Daar leerde ik de technieken NEI en NLP ook kwam ik er achter dat ik met mijn paarden wilde samen werken. En heb ik een nieuw traject gevolgd. Ook heb ik de boeken gelezen van Linda Kohanov en herkende daar heel veel in. Zo ben  ik zelf gecoached door Nadia Claasen e.a en heb een heel mooi proces door lopen om zelf mensen te gaan helpen met hun processen en hulpvragen. Dit doe ik nu al sinds 2011.

 

Diploma Coaching (13)

FSA 1Freestyle Instructeur behaald bij E. Voest.(18)

 Vereniging van Paarden Coaching   geregistreerd 

CPION register MBK (20) medische basis kennis

Kinder EHBO (21)

Cursus ASS bij kinderen en jeugd gevolgd.(22)

SNRO register PSBK (23)psychosociale basiskennis.

Stibag geregistreerd